werken bij KBR Bouw bv

Vacatures

We zijn al met z´n zestigen. Maar dat moeten er nog veel meer worden. Waarom? Omdat wij uit onze voegen barsten van het werk. Dit komt omdat wij kwaliteit en klantgerichtheid combineren, wat onze opdrachtgevers graag zien. Wij zoeken regelmatig enthousiaste, jonge medewerkers die met ons mee willen groeien. Je hebt enkele jaren ervaring in renovatie en onderhoudswerk, ook bij mensen thuis, en je kunt zelfstandig en netjes werken.

Denk jij in ons plaatje te passen? Mail je sollicitatie met je opleiding en werkervaring naar:
Voor de regio Rotterdam naar kbr@kbrbouw.nl
Voor de regio Amsterdam en Utrecht naar kbr@kbronderhoud.nl

Of stuur je sollicitatiebrief voor de regio Rotterdam naar KBR bouw & onderhoud BV, Postbus 106, 3330 AC in Zwijndrecht. Voor de regio Amsterdam en Utrecht naar KBR service & onderhoud BV, Postbus 12638, 1100 AP in Amsterdam.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures beschikbaar:

Allround Tegelzetter, regio Amsterdam

Naast goed tegelen sta je ook je mannetje in stucwerk en installatiewerkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan uit het renoveren van badkamers, toiletten en keukens en andere voorkomende werkzaamheden.

Junior planner / werkvoorbereider, regio Rotterdam

In deze functie plan je de wekelijkse beheer- en onderhoudswerkzaamheden en bewaak je de voortgang van de uitvoering. Ook maak je werkafspraken met externe partijen en verzorg je voor een deel calculatie en magazijnbeheer. Wil jij je carrière starten in deze uitdagende functie? Dan verwachten wij naast affiniteit met de bouw een HBO werk- en denkniveau. Bekendheid met geautomatiseerde (planning) systemen is een pré.

Loodgieter, regio Rotterdam

Je kunt al het loodgieterswerk aan, zoals het aanleggen van waterleidingen en gasleidingen, rioleringen, renoveren van keukens, badkamers, toiletten, dakdekwerkzaamheden en zinkbewerking. Wanneer nodig ben je bereid andere voorkomende werkzaamheden te doen, bijvoorbeeld kitten, tegelen en stuken.
-->